NOWA INICJATYWA: SPOTKANIA ONE-ON-ONE Z EKSPERTAMI e-LEA

Skorzystaj z wyjątkowej okazji do indywidualnej konsultacji z wiodącymi ekspertami
e-commerce i logistyki!

Po raz pierwszy podczas MeetComm 2025 oferujemy ekskluzywne spotkania One-on-One z członkami e-LEA – najlepszymi specjalistami w branży e-commerce i logistyki. To wyjątkowa szansa, by w kameralnej atmosferze omówić swoje wyzwania biznesowe, zadać nurtujące pytania i otrzymać spersonalizowane wskazówki od doświadczonych ekspertów.

  • 1.

    Wybierz eksperta, z którym chcesz się spotkać i wybierz datę 22.05

  • 2.

    Zarezerwuj 20-minutowy slot czasowy przez dedykowany link

  • 3.

    Przyjdź na spotkanie w wyznaczonym czasie i miejscu podczas MeetComm 2025

  • 4.

    Skorzystaj w pełni z indywidualnej konsultacji!

Dlaczego warto?

● Spersonalizowane porady dopasowane do Twoich konkretnych wyzwań
● Bezpośredni dostęp do wiedzy i doświadczenia najlepszych w branży
● Możliwość nawiązania wartościowych kontaktów zawodowych
● Praktyczne wskazówki, które możesz wdrożyć od razu po konferencji

Liczba miejsc ściśle ograniczona! Każdy ekspert ma do dyspozycji tylko kilka slotów
czasowych – zarezerwuj swoje miejsce już dziś i zapewnij sobie wartościową konsultację.

*Warunkiem realizacji spotkania jest posiadanie biletu na konferencję meetcomm 2025.

Tomasz Sączek

Zarezerwuj spotkanie on-on-one z Tomaszem Sączkiem

Rezerwuję

Zbigniew Gawęda

Zarezerwuj spotkanie on-on-one ze ZBIGNIEWEM GAWĘDĄ

Rezerwuję

Marcin Klimaszewski

Zarezerwuj spotkanie on-on-one z Marcinem Klimaszewskim

Rezerwuję

Żaneta Ścigała

Zarezerwuj spotkanie on-on-one z Żanetą Ścigałą

Rezerwuję

Łukasz Wysokiński

Zarezerwuj spotkanie on-on-one z Łukaszem Wysokińskim

Rezerwuję

Jadwiga Żurek

Zarezerwuj spotkanie on-on-one z Jadwigą Żurek

Rezerwuję

Marcin Kućmierz

Zarezerwuj spotkanie on-on-one z marcinem kućmierzem

Rezerwuję

Piotr Skobało

Zarezerwuj spotkanie on-on-one z Piotrem Skobało

Rezerwuję

Daniel Kierdal

Zarezerwuj spotkanie on-on-one z Danielem kierdalem

Rezerwuję